Jongensfietsen 8 t/m 12 jaar

Sparta heeft stoere kinderfietsen voor jongens tussen de 8 en 12 jaar. Onze jongensfietsen hebben alles wat een jongen van een fiets mag verwachten; stoer, robuust en natuurlijk altijd volgens de laatste trends. Onze fietsen zijn er in de maten 20, 24 en 26 inch en zijn zowel geschikt voor stoere trucjes op het schoolplein als ritjes naar school!

Jongensfietsen 8 t/m 12 jaar
Pick-up

Pick-up

Stoere transportfiets

De Pick-up is een transportfiets die al jaren geliefd is onder vele kinderen. Deze uitvoering is  speciaal voor jongens gemaakt. De velgen zijn in de kleur mee gespoten voor een extra cool effect. De Pick-up heeft een stoere voor- en achterdrager om je schooltas mee te vervoeren! De fiets is verkrijgbaar in 24 en 26 inch.

Booster

Stoere stadsfiets

Deze coole en sportieve stadsfiets voor jongens steelt de show op het schoolplein! De Booster is verkrijgbaar in twee stoere kleuren, namelijk donkergroen en donkerbruin. De Booster is verkrijgbaar in 24 en 26 inch. 

Booster
BMX

BMX

Stoere eyecatcher

De BMX is er voor de stoerste jongens! Deze BMX gaat met gemak over alle obstakels die jij tijdens het crossen tegenkomt. De fiets is verkrijgbaar in twee kleuren, met echte stootkussens om het frame en stuur en een stoer kettingscherm. Met de BMX kom je veilig en stoer bij je vrienden. Deze fiets is verkrijgbaar in 20 inch met 3 versnellingen.

Streetwise

Stoer en sportief

Deze jongensfiets is er eentje waarmee je prima korte ritjes door de stad kunt afleggen. De fiets is stoer en sportief, vol met details. De Streetwise heeft een cool ontwerp met voor- en achterhandrem en terugtraprem, perfect dus voor de ritjes naar school.

De fiets is verkrijgbaar in twee stoere kleuren en in de inch maten 24 en 26.

Streetwise
Freestyle

Freestyle

Daar mag je mee gezien worden

Met de gave freestyle steel jij altijd de show! Niet alleen is de fiets een stoere jongensfiets, hij heeft ook nog eens een stuur dat 360 graden kan draaien. Daarmee maak jij absoluut indruk op het schoolplein. De fiets is verkrijgbaar in twee stoere kleuren en is bewerkt met stickers.

De freestyle is verkrijgbaar in 20 inch.

Eerst een Loekie kinderfiets

Ben je nog niet helemaal toe aan een Sparta kinderfiets, dan is kinderfietsenmerk Loekie een goede keuze! Want Loekie maakt geen kinderfietsen, maar fietsen voor kinderen! 

Eerst een Loekie kinderfiets