Meisjesfietsen 8 t/m 12 jaar

Sparta heeft hippe fietsen voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar in de maten 24 en 26 inch. Onze fietsen zijn geschikt voor ritjes naar school en vrienden. Sparta staat voor hoge kwaliteit en de laatste trends. Onze meisjesfietsen zijn echte stoere eyecatchers!

Meisjesfietsen 8 t/m 12 jaar
Pick-up

Pick-up

De coole transportfiets

De Sparta Pick-up is een fiets die al jaren geliefd is onder vele kinderen. Deze meisjes uitvoering is er in de mooiste kleuren, ga jij voor lila of juist voor zwart mat? Voor ieder meisje is er een kleur naar wens! De velgen zijn in de kleur mee gespoten voor een extra cool effect. De Pick-up heeft een stoere voor- en achterdrager om je schooltas mee te vervoeren!

De Pick-up is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren en de maten 24 en 26 inch. Voor de grote meiden is er ook een volwassen uitvoering verkrijgbaar.

Country Tour

Hippe en trendy omafiets!

De Country Tour heeft precies de juiste look en uitstraling, een omafiets waar je altijd trendy mee voor de dag komt! De lederlook jasbeschermer, zadel en handvaten zorgen niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar maken het fietsen nog fijner! Daarnaast heeft de Country Tour een hippe voordrager waardoor de fiets ook meteen een trendy transportfiets is.

De Country Tour is er voor meiden in inch maat 24 en 26. Voor de grote meiden is de Country Tour ook verkrijgbaar als volwassen uitvoering.

Country Tour
Eerst een Loekie kinderfiets

Eerst een Loekie kinderfiets

Ben je nog niet helemaal toe aan een Sparta kinderfiets, dan is kinderfietsenmerk Loekie een goede keuze! Want Loekie maakt geen kinderfietsen, maar fietsen voor kinderen!