Zakelijk een e-bike leasen bij Sparta

Een e-bike van de zaak kan behoorlijk goed van pas komen. Bijvoorbeeld om aan de files te ontsnappen of als doel om fit te blijven. Sinds 2020 is het een stuk makkelijker en betaalbaarder geworden om een elektrische fiets zakelijk te leasen. Dat levert veel voordelen op voor zowel werkgever als werknemer.

E-bike leasen voor werknemers

Je kan een e-bike leasen via je werkgever. Jouw werkgever sluit dan een leasecontract voor je af en je betaalt de leasekosten via je salaris of je werkgever betaalt de leasekosten. Hoe dat precies werkt leggen we je graag uit.

E-bike leasen voor werkgevers

Je kan je personeel op de fiets zetten met een zakelijke leaseregeling. Dat heeft verschillende voordelen, zoals gezondere werknemers die minder vaak ziek zijn en een positieve bijdrage aan de (leef)omgeving. Er is geen beperking op het aantal fietsen. Sparta lease kan je met andere woorden ook voor 1 medewerker inzetten. Ook is het mogelijk als ZZP-er een zakelijke lease overeenkomst aan te gaan.

E-bike lease voor grootzakelijke partners

Voor bijvoorbeeld hotelketens, organisaties met 250+ werknemers of deelfietsprojecten leveren we maatwerk in goed overleg met de zakelijke partner.
Via de website www.accellnederland.nl vind je meer informatie over grootzakelijke e-bike lease.

Meer lezen over een e-bike leasen?

Meer lezen over een e-bike leasen?

Met Sparta lease weet je zeker dat je zorgeloos en efficiënt van a naar b rijdt. Lees alles over een e-bike van Sparta leasen en bekijk de vier simpele stappen die je kan nemen om een leasecontract af te sluiten.