Fietsvergelijker 0

Stads- en recreatiefietsen


Geen mens is hetzelfde. Je wilt dan ook niet dezelfde stadsfiets als je buurman, vriend of vriendin. Sparta begrijpt dat en heeft daarom een breed assortiment. Voor iedereen iets speciaals dus! Dat is dan ook het motto van Sparta: ‘Something Special’.  Of je nou zoekt naar een stadsfiets die hip, trendy functioneel, robuust, modern of lichtgewicht is, Sparta heeft het. Bekijk dus goed onze stads- en recreatiecollectie en ontdek jouw ideale Sparta!

  

Transportfiets

Eigenzinnig, dat is de echte oer-Hollandse transportfiets van Sparta met voordrager. Bijzonder in de grote, grijze massa. Voor mensen die lekker en in stijl willen fietsen. Sparta herintroduceerde de transportfiets met de Sparta Pick-up. De Pick-up is er voor mannen en vrouwen. Verder zijn er voor de vrouwen nog de stijlvolle Lola Jo en de trendy stadsfiets Spirit DLX. 

Lees meer over de transportfiets

Omafiets

De omafiets is al jarenlang super populair. De fraaiste opoefiets en de Granny, uit grootmoeders tijd vind je in de Sparta collectie. Stuk voor stuk nostalgie voor dat unieke retro-gevoel. Ideaal voor in de stad en om mee naar school te gaan.

Lees meer over de omafiets

Design

Something Special, dat is waar Sparta naar streeft. Voor deze collectie speciale fietsen is Sparta samenwerkingen aangegaan met bijzondere partijen. Zoek jij ook iets speciaals? Dan zijn deze design modellen gemaakt voor jou! Zo hebben we de stoere Styler, de kleurrijke Oilily, de Silver en Gold van Heesch en niet te vergeten onze Fabulous 5. 

Lees meer over de designfietsen

Allround

Fietsen die zowel als stadsfiets als voor langere afstanden gebruikt kunnen worden, dat zijn allround fietsen. Deze fietsen zijn dus uitermate geschikt als je van en naar school moet fietsen, regelmatig boodschappen op de fiets doet of wanneer je een stukje moet forenzen.

Lees meer over de allroundfiets

Recreatie

Op een zondagmiddag lekker een stukje touren met je fiets. Voor veel mensen is de fiets meer dan een transportmiddel, fietsen is ontspanning! Voor de echt recreatieve fietser zijn  de lichtgewicht tourfietsen van Sparta ideaal.  

Lees meer over de recreatiefiets

Ontwerp jouw eigen Sparta

Een fiets is niet zomaar een fiets, maar een uitdrukking van je persoonlijke lifestyle. Maar dan moet het wel echt helemaal jouw stijl zijn. Het liefst anders dan anderen. Sparta begrijpt dat. Daarom heeft Sparta een website waar je je eigen elektrische stadsfiets en fietsaccessoires kunt ontwerpen en stylen.

Uniek Pick-up framebord: maak je eigen limited edition. Foto’s, teksten, logo’s, afbeeldingen, alles is mogelijk! Dit is een eigen ontwerp, 100% jouw smaak en stijl!

Pick-up chalkbord: verander je stadsfiets op ieder moment door met krijt op het framebord te tekenen of te schrijven.

Sparta ION® Style: ontwerp je eigen elektrische stadsfiets. Style je zadel, bel, velgen, handvatten en plaats afbeeldingen, teksten en foto’s op je eigen fiets. Ga helemaal los op dit unieke concept en fiets op iets écht opvallends weg!

ontwerp jouw eigen sparta

Stadsfiets, maar dan elektrisch!

Elektrisch fietsen was al heel comfortabel. Maar niet altijd even hip. Daar is nu verandering in gekomen. Sparta heeft een paar succesvolle stadsfietsen uitgerust met elektrische aandrijving. Bekijk bijvoorbeeld de stoere Pick-up electric en de landelijke Country Tour electric! Zo ga je snel en trendy door de stad op je elektrische stadsfiets.  Voor mensen die lange stukken naar hun werk moeten fietsen is er de nieuwe Sparta ION® E-Speed. De E-Speed is het ultieme woon-werk vervoer!

Andere modellen

Is een stadsfiets of recreatiefiets niets voor jou? Sparta heeft ook nog een ruime collectie elektrische fietsen ook een collectie kinderfietsen. Voor de mensen die echt wat anders willen, zijn er de Sparta speciale fietsen.