Fiets als Nederlands beste wielrenner Joop Zoetemelk

Test nu zelf de nieuwe generatie middenmotor

Stil, krachtig en dankzij ION® technologie onverslaanbaar

Joop Zoetemelk Fietskeuze

De elektrische fiets van Joop

Voor zijn Retourdefrance heeft Joop gekozen voor de Sparta M8i met krachtige en comfortabele middenmotor. Maar welke Sparta e-bike kies jij?

Sparta heeft voor iedere behoefte een geschikte e-bike. Voor lange tochten door de natuur of voor korte ritjes door de stad of naar je werk. Benieuwd welke e-bike het beste bij jou past? De handige elektrische fietskiezer geeft je altijd een passend advies.

E-bike fietskiezer Boek een testrit
"Ik rij weer als een jonge coureur de berg op, gaat weer even gemakkelijk als vroeger maar ik krijg nu hulp natuurlijk." Joop Zoetemelk Winnaar Tour de France 1980

Joop Zoetemelk Aan het woord

Vroeger fietste ik om te leven,
nu leef ik om te fietsen.

  • Krachtige en stille ION® middenmotor
  • Extra comfortabel dankzij geavanceerde ION® technologie
  • Accu uitneembaar uit achterdrager
  • Gashendel voor parkeerhulp en powerboost
  • Verende voorvork en zadelpen
Maak kennis met M8i en de M10i

Joop Zoetemelk E-bike aanraders

Joop had als kopman slechts 1 fiets waarop hij de etappes moest afleggen. Sparta heeft voor ieder type rijder dé perfecte e-bike.

Voor de boodschapper

Korte ritten

Fietsen op een e-bike maakt ook de dagelijkse ritjes een stuk aangenamer. Naar je werk, of naar de winkel bijvoorbeeld. Hiervoor heeft Sparta trendy lifestyle modellen.

Voor de klimmer

Heuvelachtige ritten

Voor een heuvelachtige recreatieve tocht adviseert Sparta de M10i. De krachtige en geruisloze motor heeft dankzij de ION® technologie een bijzonder hoog rijcomfort en 10 versnellingen.

Voor de genieter

Vlakke tot glooiende ritten

Een prachtige rit en genieten van de natuur gaat het beste met de stille en comfortabele ION® achterwielmotoren.

Joop Zoetemelk De documentaire

Joop heeft ons meegenomen in enkele memorabele momenten van ' zijn' Tour. De reis met hem langs de Franse wegen waar hij zoveel succes en drama meemaakte, heeft geleid tot een unieke mini documentaire. Kijk, luister en beleef de prachtige momenten met Joop nog 1 keer!

Joop Zoetemelk Behind the scenes

Joop verwoordt het zelf het mooiste ‘ik rij weer als jonge coureur de berg op, gaat weer even gemakkelijk als vroeger. Maar ik krijg nu hulp natuurlijk.’ Die hulp krijgt hij uiteraard van de krachtige middenmotor met de natuurlijk aanvoelende ION® technologie van de Sparta M8i. Bekijk hier enkele beelden van onze reis met Joop.