Enjoy the energy

Al bijna 100 jaar maakt Sparta fietsen met liefde en passie. En al bijna 100 jaar loopt Sparta voorop als het gaat om nieuwe concepten, toepassingen en slimme innovaties dat fietsen steeds leuker maakt. Weet je de introductie van de elektrische fiets nog? Dat is alweer ruim 17 jaar geleden! Met deze nieuwe producten lieten we Nederland kennismaken met onze nieuwe kijk op fietsen! Het succes van de e-bike geeft ons de energie om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe concepten en het bedenken van nieuwe ideeën. Uiteindelijk met als doel om met onze producten een stukje van onze energie door te geven aan jou.

Maak hieronder kennis met de verschillende soorten fietsen, die je terugvindt in de collectie van Sparta.  

Enjoy the energy

Regular bikes

Degelijke fietsen die zowel in de stad als voor langere afstanden gebruikt kunnen worden, dat zijn regular bikes. Bekijk deze collectie wanneer je op zoek bent naar een fiets voor woon-werkverkeer of recreatief gebruik. Deze fietsen zijn ideaal wanneer je van en naar school of werk moet fietsen, je regelmatig boodschappen op de fiets doet of wanneer je ter ontspanning gewoon lekker een stukje wilt fietsen.

Bij Sparta vind je zowel een collectie reguliere stadsfietsen als een mooie collectie elektrische stadsfietsen.

Regular bikes
Urban bikes

Urban bikes

Snel van A naar B komen, op een hippe manier. Als dat je aanspreekt, is een urban bike van Sparta iets voor jou. Wil je nog sneller dan met een gewone fiets van A naar B gaan? Kijk dan eens bij urban e-bikes van Sparta. Naast de ‘standaard’ (elektrische) fietsen heeft Sparta een breed aanbod urban bikes en urban e-bikes. Gebruik deze trendy bikes om je snel en gemakkelijk door de stad bewegen, naar je werk of school te fietsen. Je hebt keuze uit verschillende gave kleuren en modellen. 

Stadsfietsen

Maak je regelmatig korte ritjes? Bijvoorbeeld in de stad, naar je werk of school? Dan zit je bij de stadsfietsen, zowel elektrisch als niet-elektrisch, helemaal goed. Deze fietsen zijn voor iedereen die op zoek is naar een ‘standaard’ fiets voor dagelijkse korte ritten.

Voor korte afstanden heb je vaak een minder hoge actieradius nodig en een minder krachtige motor op de elektrische stadsfiets; dat scheelt in de prijs. Daarnaast moet de mate van comfort natuurlijk ook bij je passen. Gelukkig heb je een uitgebreide keuze en zit er altijd een elektrische fiets tussen die bij je past.

Stadsfietsen

Transportfietsen

Transportfietsen zijn het helemaal dit jaar. Praktisch en stoer zijn ze! Natuurlijk heeft Sparta ook een aantal verschillende transportfietsen in het assortiment, die zowel als e-bike als gewone fiets te verkrijgen zijn. Welke transportfiets wil jij?

Transportfietsen
Speciale fietsen & kids

Speciale fietsen & kids

Ben je moeder en wil je graag samen met de kleine op pad met de fiets? Heb jij moeite met op- en afstappen? Fiets jij vaker samen dan alleen? Ben jij wat langer dan gemiddeld en zijn gewone fietsen vaak te klein? Sparta heeft verschillende fietsen voor mensen met verschillende wensen.

Daarnaast vind je bij Sparta ook verschillende gave fietsen voor meisjes en jongens in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. 

Hulp bij je keuze?

Wanneer je persoonlijk meer informatie wilt krijgen of op zoek bent naar het beste advies, ga dan langs bij een Sparta Testcenter in je buurt. Daar zijn experts aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de elektrische fietsen. Ook kun je daar terecht om een testrit te maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is.

Hulp bij je keuze?