V.o.f. M.c. Van Oord

Adres
Kerkstraat 45
4273CA Hank

Over deze dealer

Voor als u op zoek bent naar.......... Persoonlijk  en eerlijk advies.

Profile van Oord,  een echt Familiebedrijf en is gevestigd in Hank en Raamsdonksveer. Uit jarenlange ervaring  weten wij hoe belangrijk het is voor U als klant om prettig en vakkundig advies te krijgen. Niet alleen bij de aankoop van uw nieuwe tweewieler maar zeker ook daarna. Wij zijn een servicebedrijf en bieden u daarom altijd een gratis proefrit  aan op de nieuwste modellen  en uw fiets wordt na de aankoop helemaal op u afgestemd, bijgekochte accessoires worden zonder kosten* gemonteerd op uw nieuwe fiets. Ook krijgt u er nog een gratis beurt* bij kado. *bij een servicepakket plus* Kortom wij vinden het fijn dat u bij ons in de winkel komt voor advies. Onder het  genot van een bakje koffie of thee  adviseren wij u graag met het maken van de juiste keuze. " Klant tevreden staat bij ons voorop!"

 In onze moderne werkplaats staat een gemotiveerd en deskundig team.  Zij volgen met regelmaat cursussen en trainingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Steeds meer mensen kiezen voor de fiets want het is gezond, goed voor het milieu en veel goedkoper dan de auto. 

Last van zadelpijn? Geen probleem, bij ons kunt u ook een gratis zadelmeting laten doen.

U kunt bij ons ook terecht voor een Bodyscan meeting, voor de perfecte zit op de fiets. In combi met het servicepakket PLUS is dit helemaal Gratis !!

adres filiaal: Grote kerstraat 44 Raamsdonksveer 0162-518531

Openingstijden

  • MA gesloten
  • DI 09:00 - 18:00
  • WO 09:00 - 18:00
  • DO 09:00 - 18:00
  • VR 09:00 - 18:00
  • ZA 09:00 - 16:00
  • ZO gesloten

Opmerkingen

onze winkel in Raamsdonksveer is op zaterdag geopend tot 17:00 uur. Di t/m Vrijdag lunchpauze van 12:00-13:00 uur